

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"Не ми пука, пак в моя джоб ще влязат", посочва ромската певица
Промяна в Закона за еврото може да спаси сезонния бизнес по морето
Повечето хлапета започват на минимална работна заплата от 1070 лева плюс процент от оборота
Приемането ни в Шенген допълнително удължава процеса от 5 до 10 дни
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Има недостиг на кадри
За да стартира по-сериозно обучение, нужна е среща между кмета на Несебър, хотелиерите и ректора на Бургаския държавен университет, в който има и Факултет по туризъм. Министърът на туризма от своя страна също трябва да одобри идеята
Не достигат работници от България
За поредна година хотелиерите ще разчитат и на работници от Азия
Какво движи наемния пазар в Бургас? Прогноза за цените през 2025 г.